Floris van Kolfschoten

Floris is sinds 1 oktober 2019 partner bij FundFinancials en Samen Financial Services. Hij is registeraccountant en begon zijn loopbaan bij EY waar hij de basis legde voor een verdere carrière in internationale senior financiële functies. Hij was o.m. CFO voor Hertz Rent-a-Car in de Benelux en in Duitsland en later ook voor Equens Wordline SE en Arrow Global. Hij deed hier brede ervaring op in financieel management, complexe finance operations, M&A, stakeholder management en lean management. Floris is gewend te werken in gereguleerde omgevingen (with little room for errors). Hiernaast is Floris lid van de Raad van Commissarissen van Translink Systems B.V. (betalingsverkeer openbaar vervoer NL). Op het persoonlijke vlak houdt hij van beleggen, reizen, skiën, hiken en een goed glas wijn.

Martin van Kassel

Martin is sinds 1 januari 2016 partner bij Samen Financial Services / FundFinancials. Hij is zijn loopbaan begonnen bij PwC. Na vele mooie jaren in de controlepraktijk op grote nationale en internationale klanten kwam de behoefte om in het MKB segment aan de slag te gaan. Via een aantal interim-opdrachten en werkzaamheden voor meerdere administratiekantoren kwam al snel Samen, kantoor van jeugdvriend en huidig compagnon Menno ten Have, in beeld. Een samenwerking die uiteindelijk dus uitmondde in een partnerschap. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit met vrouw en kind, op zijn tijd lekker uit eten en een paar keer per jaar op vakantie, waaronder skiën.

Anja van Stokrom

Sinds 1 oktober 2022 is Anja werkzaam als partner bij Samen Financial Services en FundFinancials. Anja heeft 25+ jaar werkervaring in diverse financiële functies en begon haar financiële carrière bij PKF Wallast Accountants, waar ze de basis legde van haar loopbaan. Deze vervolgde ze bij Kiwa NV, een grote speler in de TIC market waar ze vanuit de corporate organisatie 9 jaar werkzaam was als Head of Finance. Kiwa NV had een buy-and-build-strategy waardoor Anja veel M&A transacties heeft begeleid en integraties heeft verzorgd. Daarna is ze vier jaar werkzaam geweest bij Fox-IT als Manager Finance waarbij eveneens een grote M&A transactie op haar pad kwam, de overname van Fox-IT door de NCC Group. Al deze ervaringen in de financiële branche heeft Anja gebruikt om als freelancer verder te gaan, waarbij ze de rol van interim CFO bij diverse bedrijven heeft bekleed. Op persoonlijk vlak houdt Anja van lekker eten met vrienden, mountainbiken, skiën, weekendjes weg en op vakantie gaan.