De inkoopfacturen worden in .PDF aangeleverd. Facturen die per post binnenkomen worden gedigitaliseerd. Bonnetjes kunnen worden gefotografeerd. Door de facturen te mailen worden deze direct opgenomen in de administratie en kunnen deze aldaar geautoriseerd worden. Leverancier en data, zoals factuurnummer en factuurbedrag, worden automatisch herkend en er volgt een boekingsvoorstel.

Bij ABN AMRO, Rabobank, ING Bank en KNAB wordt er een automatische bankkoppeling ingesteld. Hierdoor worden dagelijks automatisch de mutaties in de boekhouding opgenomen en op basis van ingestelde boekingsinstructies geboekt.

Salarismutaties, zoals overuren, wijzigingen in salaris of aanmelding van nieuwe medewerkers, kunnen digitaal aangeleverd worden.

Medewerkers kunnen vakantiedagen online of via de app aanvragen. Nadat de manager deze heeft goedgekeurd worden deze automatisch verwerkt in een tegoed en zichtbaar op o.a. de loonstrook.

Middels een online ondernemers dashboard is op ieder moment actuele inzage in de openstaande debiteuren, crediteuren, bankstanden en werkkapitaal. Maandelijks kunnen tussentijdse cijfers met vergelijking ten opzichte van budget en vorig jaar bekeken worden. Alle gegevens worden ook grafisch gepresenteerd, en zijn bovendien in te zoomen tot in het grootste detail waarbij ook de facturen zelf in te zien zijn.

Jaarlijkse rapportage middels de jaarrekening.

Aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting maar ook de aanlevering van pensioenfondsen worden vanuit de boekhouding gegenereerd.

Betalingen aan leveranciers worden door de boekhouding gegenereerd en aangeleverd aan de bank. Uiteraard komen alleen geautoriseerde facturen hiervoor in aanmerking en is er individueel te bepalen welke facturen op welk moment betaald dienen te worden.
Betalingen aan personeel worden door de boekhouding gegenereerd en aan de bank aangeleverd.

De verkoopfacturen worden vanuit de boekhouding gegenereerd en verstuurd naar de klant. 

Voor onbetaalde facturen kunnen geautomatiseerde betalingsherinneringen en aanmaningen verstuurd worden. Wij kunnen indien gewenst dit aanvullen door uw klanten ook telefonisch te benaderen.

Werkgever ontvangt meldingen indien tijdelijke contracten verlopen, medewerkers jarig zijn of indien andere acties noodzakelijk zijn zoals bij ziekte.

Werknemer ontvangt meldingen zodra er een loonstrook of andere informatie klaar staat en kan deze online inzien.