Allround financieel-administratief medewerker

In verband met de continue groei van onze klantenportefeuille zijn wij op zoek naar een ervaren en allround financieel-administratief medewerker.

Wie zijn wij

Samen Financial Services is een snelgroeiend kantoor in de financiële dienstverlening. Ons kantoor bedient diverse soorten klanten, variërend van MKB-ondernemingen tot aan private equity bedrijven en -fondsen.

We zijn een modern kantoor dat ernaar streeft om alle interne- en klantprocessen zoveel mogelijk te automatiseren en digitaliseren. Op dit moment werken we met een team van circa vijftien collega’s en vier partners. We werken in een informele en professionele sfeer met elkaar samen en werken in een hecht teamverband. Bij alles wat we doen staat de klant voorop. 

Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnenkort verhuizen wij naar een nieuw kantoorpand in Weesp voorzien van alle moderne faciliteiten.    

De rol


Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van klantadministraties, het ondersteunen van klanten bij het voeren van de administratie en het mede voorbereiden van de periodieke rapportages en het doen van aangiften omzetbelasting. De functie kan verder uitgebreid worden met voorbereiden van de jaarrekeningdossiers.

Functie-eisen


Het heeft onze voorkeur dat je reeds ervaring hebt opgedaan op een administratiekantoor. 

Daardoor ben je gewend om te werken voor verschillende administraties. Verder heb je affiniteit met automatisering en ervaring in het werken met online administraties. Ervaring met Basecone, Twinfield en Exact Online heeft onze voorkeur, maar is geen vereiste. Jouw opleidingsniveau is een afgeronde MBO opleiding, niveau 4 met een financiële richting. 

Wat bieden wij

  • Een leuke en afwisselende functie met uitzicht op een vast contract;
  • Je komt te werken in een gezellig team;
  • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden (reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes, een lekkere lunch en regelmatig een professionele stoelmassage);
  • Het betreft een 40-urige werkweek maar een 32-urige werkweek is bespreekbaar;
  • Bruto salaris range € 2.500 – € 3.000 p.m. o.b.v. fulltime dienstverband

Wie ben jij

  • Je bent nauwkeurig en leergierig; 
  • Je kunt goed samenwerken in een team en stemt dingen goed af met je collega’s;
  • Je bent flexibel en stressbestendig. Je vindt het niet erg als een werkdag anders verloopt dan dat je van te voren had verwacht. 
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je kunt de klanten goed te woord staan. 
  • Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid met een passie voor cijfers. 

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast?
Stuur jouw motivatie en CV naar lisette@samenfinance.nl

Meer informatie over onze organisatie vindt je op www.samenfinance.nl

Meer Vacatures

PE/VC/FUND-ACCOUNTING SPECIALIST

In verband met de continue groei van de cliëntenportefeuille in het PE/VC/Fund segment, zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven en ambitieuze PE/VC/Fund-accounting specialist, die zijn sporen heeft verdiend in dit segment.

Lees meer »

RELATIEBEHEERDER

In verband met de continue groei van de cliëntenportefeuille zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven en ambitieuze ervaren relatiebeheerder

Lees meer »